Quatre avantatges de perfumar-se cada dia


No reservis el teu perfum per a una ocasió especial. Les fragàncies es poden utilitzar en qualsevol moment del dia: a la feina, per anar al gimnàs, per sortir al carrer, entre d’altres. T’expliquem quins són els avantatges d’utilitzar perfum diàriament. Segur que t’agradaran, de fet, són molt lògics al cap i a la fi.

1. Faràs bona olor

No em diguis?!! Encara que cada dia ens tirem desodorant, la seva funció no és que facis bona olor, sinó evitar que facis olor de suor i la fragància que desprèn quan te’n poses no dura massa. Això no obstant, amb el perfum faràs bona olor durant tot el dia.

5 formas de utilizar tu perfume

2. Millora l’autoestima

Quan portes el cabell brut o fas olor de suat, és molt probable que et sentis incòmode amb tu mateix/a. Això pot generar inseguretat amb les relacions socials, ja que no voldràs fer olor de porc fer, oi? Per tant, una persona que sap que desprèn olor a fragància tindrà més confiança a l’hora d’interaccionar.

3. Millora les teves relacions

Quan portes perfum desprens una aroma agradable. Per tant, és més fàcil atraure a la gent. Pensa-ho, al costat de qui preferiries asseure’t en un autobús? Al costat d’una persona que fa mala olor o al costat d’una que faci olor de perfum?

egipto perfume
Quatre avantatges de perfumar-se cada dia

4. Diu molt de tu

El perfum és un senyal d’identitat. Així doncs, si utilitzes perfum cada dia, associaran aquesta olor amb tu. A més a més, també crearà una imatge d’una persona polida i que cuida el seu aspecte.

Si aquests avantatges t’han convençut per portar perfum diàriament, BeYou t’ofereix l’oportunitat de crear un perfum per a cada ocasió amb les essències que més s’adaptin a tu. 

Pots llegir més articles de perfumeria al nostre blog més aromàtic