Nadal entre fragàncies i perfums

El Nadal ja és aquí i tornen els regals més especials de l’any. Malgrat la situació d’enguany, encara, però voldrem regalar quelcom especial per a la gent que ens importa. I els perfums sempre són indispensables.

En aquest article us parlarem de quina manera podeu sorprendre a la vostra parella, a una amistat, o bé a algun familiar amb una idea genial i molt divertida: un perfum personalitzat.


nadal entre perfums

Escollir un bon perfum és molt complicat. Per un mateix, aquesta tasca pot suposar vagar en un mar de fragàncies durant molt de temps. Així i tot sempre hi ha alternatives. Per què no una col·lecció de petits perfums naturals? Imagina’t una capseta de perfums petitons pensats per a cada moment. Perfums que et permetin explorar aquella personalitat pròpia, investigar més enllà del que creus i arribar a allò que realment ets. 

#beyourself

El nostre nas es, probablement, el sentit menys desenvolupat i el més obstruït. La contaminació, l’olor de desinfectant, alcohols, etc., ens ha dut a no tenir un sentit de l’olfacte gaire bo. Potser per falta d’entrenament o utilització, al contrari de la vista: la reina dels sentits. Això no obstant, no vol dir que no puguem regalar-li al nostre nas una col·lecció de perfums que el tornin boig. És per això que aquí us proposem un bonic regal per a enguany. Un regal que et faci crear nous records.

Coneix més sobre el cofre BE YOU 7 ESSÈNCIES.

Així i tot sempre es pot fer un pas més enllà i cercar quelcom més únic, més personal. Llavors, per què no crear la teva pròpia fragància tu mateix? En una trobada amb amics a casa és l’escenari perfecte per a gaudir d’una sessió de perfumeria personalitzada. El funcionament és ben senzill, simplement es tracta de seguir les instruccions que trobaràs dins del llibret que inclou qualsevol dels cofres i gaudir del teu perfum personal. 

#beunique

A BE YOU hem creat cinc cofres diferents per a crear el teu propi perfum, així i tot, pots escollir crear el teu propi cofre.

san valentin regalo

~

Pots trobar tots els nostres productes a la botiga i també llegir tots els nostres articles al blog!