L'any que hem viscut

S’acaba un any molt convuls. Mai haviem tingut un any tan dur com el que hem viscut. De fet, mai havia viscut res semblant fins al punt de posar en escac a tota una societat. I és que el Coronavirus, ens ha canviat la vida a tothom. Ens ha afectat a tothom, d’alguna manera o d’una altra.


any que hem viscut

Fou cap al mes de Març que tot va començar, amb el confinament no podíem treballar com fins llavors i vam haver de fer un pensament. La venda de perfums havia caigut en picat i els carrers estaven buits de gent. Allò que era típic d’una pel·lícula de Hollywood, estava passant i el desconeixement era total.

 

Va ser quan llavors, enmig d’un mar de dubtes, vam decidir deixar una caixa de perfums al poble d’Alàs per si algun veí necessitava un desinfectant. Durant aquelles primeres setmanes l’alcohol s’havia esgotat de les botiges (juntament amb el paper de vàter), així doncs com a últim recurs vam decidir donar tot el perfum necessari als veïns d’Alàs.

Sembla una bogeria que algú vulgui fer servir perfum per desinfectar, però sabent que els nostres perfums tenen un 60% d’alcohol i, pel que se sabia durant aquells dies, aquesta gradació d’alcohol es suficient per matar el virus. Ho vam voler provar, allò era millor que res.

Hi va haver temps per a madurar una solució temporal, però de qualitat. Juntament amb dues empreses del país, vam decidir crear dos productes nous: una ampolla de 500ml de gel hidroalcohòlic amb extracte d’àloe vera i una garrafa de 5L.

Un producte pensat per a ser distribuït de manera local i pròxima. Que ràpidament arribés a totes les cases on fes falta una botelleta de gel. D’una qualitat fantàstica i que no ressequés la pell. Ho vam aconseguir i amb poc temps vam arribar a molta gent. A més a més d’una qualitat preu molt competitiva.

 

Ara hem arribat al mes de desembre d’un any que sembla que algú l’hagi parat amb el botó del comandament a distància. Com si es tractés d’una pel·lícula de terror on molta gent ens ha deixat, en plena solitud, accentuada per aquest virus. A part de la desfeta econòmica que està provocant, tant en empreses com a les persones.

 

Ens esperen anys durs. Així i tot des de beYou us desitgem molta força i ànims. Us enviem molta força, per distant que pugui semblar, pensem en vosaltres i us repetim el que és tant dit durant aquest any: Tot anirà bé.

~

Pots trobar tots els nostres productes a la botiga i també llegir tots els nostres articles al blog!