El perfum del plaer absolut

La cerca d’un bon perfum pot durar anys. Es tracta d’un procés molt llarg que pot variar amb els gustos de cada persona i que canvia amb el temps. D’alguna manera és un bon mirall per veure’s a un mateix.

Això no obstant, si hi ha un comú denominador entre tots els perfums, és el de provocar plaer i arribar al súmmum d’aquest. Avui us proposarem una manera d’arribar a aquest clímax tan desitjat. Una manera diferent d’assolir quelcom tant breu com perseguit.


La frescor del cítric

Quant a desig, no hi ha res més atractiu que allò que és fresc. Desitgem coses fresques que ens permetin estar en un lloc natural i màgic. Estirats en un camp de flors mentre sentim la frescor del vent en un dia calorós. Una sensació molt desitjada i que provoca gran plaer en el moment de sentir-la. Per tant, la primera parada és obligada: una mescla de cítrics (bergamota, flor de taronger, mandarina i llimona). Algunes persones diran que és molt clàssica, però mai passarà a l’oblit.

Una fragància fresca, vibrant i molt present a cadascú de nosaltres. Potser no hi pensem cada dia, però sempre és benvinguda.

 

cítricos
el sàndal i les seves propietats

La fusta misteriosa

La fusta és la més antiga de les fragàncies. És l’esquelet de la terra i al mateix temps, la més misteriosa. Però no que no faci por a ningú que sigui una fragància coneguda per a home, es tracta d’una fragància natural, probablement la més natural de totes. Portar una creació de sàndal, pàtxuli i vetiver és cercar les arrels d’un mateix. Fer una cerca de la natura més interna i més profunda de nosaltres. El fet que sigui tan personal i tan identitària d’un mateix, la fa misteriosa i difícil d’igualar.

Skin to Skin: A flor de pell

Finalment, la més animal i més orgànica de les fragàncies. La que et permet identificar-te i destacar com mai. Una mescla de sàndal i mesc fa que aquesta fragància sigui tan especial. Poques igualen l’expressivitat del mesc. Aquesta essència, antigament extreta dels cérvols mesquers (originari del Tibet) es va convertir en un element molt apreciat per a la perfumeria. Actualment, només per imitació se’n pot trobar. 

skin-to-skin(1)

Per a llegir més articles de perfumeria, no t’oblidis de visitar el nostre bloc!